Åkpåse bäst i test 2024: Bästa åkpåse för vinter, vår m.m.

Vi har utsett bästa åkpåse i olika kategorier. Hitta åkpåsar för både vinter, vår, höst och sommar.

Vill du hålla ditt barn bekvämt i barnvagnen året om? Då är en åkpåse den perfekta lösningen!
Med en åkpåse ser du till att barnet färdas på varmt, mjukt och tryggt sätt oavsett väder och temperatur utomhus. Du kan hitta en åkpåse som gör sig bra såväl under hösten och vintern som under våren och sommaren.

De flesta åkpåsar är dessutom utformade med riktigt mysiga innerfoder av olika material.
Det bidrar till ökad mysfaktor och komfort – du som förälder kan säkerställa att ditt barn får en riktigt trivsam åktur.

Bland alla åkpåsar som går att hitta på marknaden idag finns det en del modeller som enligt
många kan klassas in i kategorin bästa åkpåsen. Vi listar några av de bästa åkpåsarna här nedan, för att du ska kunna hitta ett alternativ som du verkligen tycker om!

Översikt bästa åkpåsar 2024

1. Elodie Details Åkpåse

Elodie Åkpåse Wool Tweed är bästa åkpåse enligt oss. Den är varm och bekväm och passar perfekt för vintern.

Bästa åkpåse överlag

5/5

Hitta bäst pris hos:

2. Voksi Urban Åkpåse

Bästa premium åkpåse

5/5

Hitta bäst pris hos:

3. Mini Dreams åkpåse mini Pile

Mini Dreams är bästa mini åkpåse och är ett bra val till nyfödd bebis.

Bästa mini åkpåse

4.5/5

Hitta bäst pris hos:

4. Nordbjørn Hazey Åkpåse

Nordbjørn Hazey är bästa billiga åkpåse och passar till höst och vinter. Används med fördel i en liggdel men fungerar även till sittdelar.

Bästa billiga åkpåse

4.6/5

Hitta bäst pris hos:

5. Najell åkpåse

Najell åkpåse är bästa åkpåse för sommar, vår och höst. Den går även att använda vintertid.

Bästa miljövänliga åkpåse

4.6/5

Hitta bäst pris hos:

6. Bozz åkpåse lammskinn långhårigt

Bozz är bästa åkpåse med lammskinn och håller barnet varmt under vinter och höst.

Bästa åkpåse i lammskinn

4.5/5

Hitta bäst pris hos:

7. Bugaboo Performance åkpåse

Bugaboo Performance är en åkpåse för vinter och erbjuder en riktigt snygg design. Detta är bästa åkpåse om du har en Bugaboo barnvagn.

Bästa åkpåse för Bugaboo

4.6/5

Hitta bäst pris hos:

Innehållsförteckning

Köpguide åkpåse

Även om du har den bästa barnvagnen på marknaden så är en åkpåse ett måste att ha tycker vi. Innan du köper en åkpåse finns det ett flertal frågor och faktorer du bör ta ställning till för att säkerställa att du gör det bästa valet. 

Vi alla har olika behov och önskemål när det kommer till hur åkpåsen ska prestera och i vilka situationer dess användning ska fylla en funktion. Nedan listar vi de viktigaste aspekterna att tänka på då du vill hitta den bästa åkpåsen 2024!

Användning

Den absolut viktigaste aspekten att se till innan du väljer åkpåse är hur, när och var du kommer använda den. Detta är nämligen avgörande för vilka väder och situationer åkpåsen bör fungera i. 

Det finns åkpåsar med utbytbara delar, som lock och foder. Dessa kan användas på ett mer mångsidigt sätt då du själv kan anpassa vilken värme och skydd den ska ge i olika situationer. Investerar du i en sådan kan åkpåsen även användas under olika årstider. 

Om du till exempel bor där det ofta är väldigt kallt kan det dock löna sig att välja en åkpåse som är anpassad för höst eller vinter, som är varm och vädertålig. Vill du istället ha en åkpåse som passar bra under vår och sommar är det bättre att köpa en tunn åkpåse i ett material som både värmer och andas.

Passar åkpåsen till din barnvagn?

Vilken åkpåse som är bäst för dig beror till stor del även på vilken barnvagn du önskar ha den i. Många av de åkpåsar som finns tillgängliga på marknaden idag är av så kallade universal modell, vilket innebär att de passar de flesta vagnar, oavsett om du har en syskonvagn, duovagn eller annan modell.

Men, det finns åkpåsar som är mer eller mindre passande för specifika barnvagnsmodeller, som till exempel att den är gjord för en viss vagn från ett visst märke, eller att den är anpassad för att kunna användas i en vagn med smalare sittdel. 

Här är det upp till dig att se till att den åkpåse du väljer rent konkret passar i din barnvagn – det finns en åkpåse för alla vagnar! Vill du att den ska kunna användas i flera olika vagnar eller delar är en universal variant att rekommendera.

Med en bäst i test åkpåse håller du barnet bekvämt och varmt under vinter, höst oc vår.

Storlek

Det är lätt att tänka att en åkpåse inte behöver vara speciellt stor med tanke på att den till en början endast ska användas till den lilla bebisen. Inom en snar framtid kommer dock denna lilla bebis ha vuxit sig betydligt mycket större, och inom ett par år har du ett barn i vagnen. 

Vill du inte bara kunna använda din åkpåse till en nyfödd, utan även kunna skjutsa barnet i vagnen med den, är det smart att välja en modell av en något större storlek. Det finns åkpåsar där du kan justera storleken något, ofta med en dragsko som förlänger eller förkortar ändan. 

En påse som kan öppnas upp är också mer mångsidig och har längre användbarhet. Tänk på
att anpassa valet av storlek efter den vagn eller babyskydd du ska använda den i. Det är också skillnad på åkpåse för liggdel och åkpåse för sittdel.

Åkpåsens öppningar

Vi skulle säga att den viktigaste egenskapen hos en åkpåse, utöver dess material och foder, är dess öppningar. Det är nämligen dessa som ser till att du kan reglera temperaturen i åkpåsen och att du därmed även kan använda den i olika situationer, väder och miljöer.

En åkpåse som öppnas upp med dragkedja eller knappar runt om har ofta ett avtagbart lock. Det innebär fler användningsområden och ökad flexibilitet både inne och ute. En åkpåse som istället öppnas upp i mitten är ofta något smidigare att hantera.  

Oavsett kommer du förr eller senare vilja ha möjligheten att på något sätt öppna påsen. Det är inte bara då det underlättar när du ska lägga ner och ta upp barnet, utan det även då en öppning gör att du enkelt kan vädra och släppa in luft. 

Det är även högt uppskattat att ha en åkpåse som på ett eller annat sätt går att öppna upp nertill. Det gäller framförallt de med lite större barn som kan gå själva – med en öppning nertill kan du låta smutsiga och leriga skor sticka ut samtidigt som barnet får värme och skydd på kroppen. 

Foder

Åkpåsens foder i kombination med dess yttermaterial är det som är avgörande för hur värmande och skyddande konstruktionen är. Ett tjockt, fylligt och mysigt foder är perfekt för dig som vill ha en väldigt värmande och trygg åkpåse för nyfödd på vintern, medan ett mer glatt foder ofta gör sig bättre när du vill att påsen ska vara lite svalare.

Åkpåse är ett bra tillbehör till barnvagnen under vintern för att hålla barnet varmt och komfortabelt.

Funktioner hos åkpåsen

Det finns inte överdrivet många funktioner som kan skilja sig mellan en åkpåse och en annan. Något som däremot kan vara fördelaktigt att hålla utkik efter är någon sorts upphängningsanordning. Det vill säga, du kommer tacka dig själv för att du sett till att köpa en åkpåse som kan hängas upp eller spännas fast i vagnen. 

Utöver en funktion för upphängning finns det även en del åkpåsar som har smarta lösningar och inbyggda detaljer som öppning för sele där bak, upphängare för napp, eller dragskor som gör att du kan göra åkpåsen bredare eller längre. 

Märke och pris

Idag finns det åkpåsar och liknande konstruktioner från i princip alla olika varumärken för barnprylar. De som är dyrast och mest populära behöver nödvändigtvis inte vara de som är bäst för just dig och de behov du har. 

Värt att tänka på är dock att en något dyrare investering från ett högkvalitativt märke i de flesta fall innebär att du får en produkt som både fungerar bättre och håller längre, många gånger i flera år. 

Att lägga lite extra pengar för att köpa den bästa åkpåsen direkt kommer gynna dig och ditt barn i längden. Så gör ditt val med omsorg och eftertanke, och jämför dina valmöjligheter!

Med den köpguiden genomgången så tar vi och dyker ner i vårt åkpåse bäst i test!

Topplista bästa åkspåse 2024

1. Elodie Details Wool Tweed

Bästa åkpåsen överlag 2024

Elodie Åkpåse Wool Tweed är bästa åkpåse enligt oss. Den är varm och bekväm och passar perfekt för vintern.
Elodie Åkpåse Wool Tweed är bäst i test bland åkpåsar till barnvagnar. Denna modell är fin, välgjord och bekväm för barnet i kylan.

Vi har valt att utse Elodie Details Åkpåse Wool Tweed till bästa åkpåsen på marknaden 2024, och det av flera anledningar. 

Det som framförallt gör att denna sticker ut från andra åkpåsar är att de här har lyckats kombinera en otroligt snygg och stilren design – som gör sig perfekt för alla modemedvetna föräldrar – med mycket praktiska material. 

Åkpåsen är utformat med ett mjukt, värmereglerande foder som bidrar till hög komfort och mysfaktor för barnet såväl under åkturen som i stillastående läge. De isolerande panelerna och vattenavvisande yttertyget gör sig perfekt för dig som vill ha en varm och skyddande åkpåse till vintern. Dessutom är kragen i päls avtagbar.  

Vid behov kan hela påsen öppnas upp med dragkedjorna på sidan, där du själv avgör om överdelen ska vara kvar eller om den ska tas av helt. Du kan även välja att vika ner åkpåsens överdel och fästa dem med hjälp av tryckknapparna. 

Annat som tyder på åkpåsens unika konstruktion och svårslagna exklusivitet är att den har en hel del smarta funktioner som både förbättrar och underlättar användningen. Det finns hål på åkpåsens baksida anpassade för vagnens sele, och så finns det en ficka på baksidan för smidig upphängning. 

Som om inte det vore nog är denna åkpåse framtagen för att passa alla barnvagnar på marknaden. Elodie Details Wool Tweed är det bästa alternativet på marknaden för dig som vill investera i en lyxig, multifunktionell och riktigt mysig åkpåse till barnvagnen. 

Hitta bästa pris på Elodie Details Åkpåse Wool Tweed hos:

2. Voksi Urban Åkpåse

Bästa premium åkpåse 2024

Åkpåsen från Voksi, i modellen Urban, är enligt oss det bästa alternativet i premiumklassen. Det vill säga, för dig som vill satsa på en åkpåse i den lite dyrare prisklassen kommer du verkligen inte bli besviken här. Snarare tvärtom är detta en åkpåse som har allt och lite till, vilket trots dess något högre pris även gör den till ett mycket prisvärt alternativ. 

Vi ska förklara hur vi tänker! Först och främst är åkpåsen Urban från Voksi tillverkad av riktigt lyxiga, hållbara och bekväma material som håller ditt barn varmt och gott även i den kallaste vintern. Liggdelen är av 100% ull och överdelen består av dun och fjädrar. Båda dessa material är sådana som både värmer och andas väl. 

Ett unikt inslag för denna modell av åkpåse för barn är att du vid köp får med två extra överdelar. Du kan alltså byta ut originalöverdelen till någon av dessa för att få en åkpåse som passar bra i storlek även för barn upp till 4-5 år. Sådan lång användbarhet är inte vanligt bland åkpåsar, då de flesta är gjorda för att passa nyfödda och bebisar. 

Tack vare dragkedjorna längs sidorna kan du när som helst, och på ett väldigt enkelt sätt, öppna upp hela åkpåsen och ta av överdelen – perfekt om du bara vill ha en värmande, extra skön sittdyna. Du kan också välja att öppna upp åkpåsen nertill för att få ännu mer utrymme, för att vädra, eller för att hålla smutsiga fötter utanför.

Andra smarta funktioner som gör Voksi Urban till en solklar bäst i test vinnare i premiumklassen är öppningen i ryggen för selen, halkskyddet på baksidan och napphållaren vid huvudöppningen. Detaljer och funktioner som gör det där lilla extra både för barnet och föräldrarna. 

Hitta bästa pris på Voksi Urban Åkpåse hos:

3. Mini Dreams åkpåse mini Pile

Bästa mini åkpåse 2024

Mini Dreams är bästa mini åkpåse och är ett bra val till nyfödd bebis.
Mini Dreams åkpåse mini passar nyfödda som behöver en varm åkpåse till vinter och höst.

För dig som är på jakt efter en åkpåse av mindre modell finns det många fördelar med att välja Mini Dreams åkpåse mini Pile. Denna åkpåse gör sig inte bara bra för nyfödda och bebisar av den mindre storleken, utan åkpåsen passar även utmärkt i barnvagnar och sittskydd av mindre modeller. Du slipper löshängande tyg och maximerar komforten. 

Utöver dess smidiga och lätthanterliga storlek är denna åkpåse även mycket omtyckt då den är mjuk, gosig och formbar. Det innebär att barnet kommer få det väldigt mysigt i vagnen – insidan är av teddyfleece – samtidigt som du utan problem kan flytta runt och placera den på det sätt du önskar. 

Du kan dessutom snabbt och enkelt öppna upp hela åkpåsen på mitten med tryckknappar. På så sätt är det väldigt smidigt att både lyfta i och ta upp barnet ur påsen, samtidigt som denna öppning även gör att du kan vädra och släppa in luft vid behov, precis så mycket eller lite du önskar. 

Om det blåser mycket eller blir lite extra kallt kan du alltid ge barnet mer skydd och värme genom att dra igen öppningen med hjälp av den smidiga dragskon i huvudänden. Åkpåsen är med andra ord väldigt anpassningsbar och gör sig perfekt för dig som vill ha en riktigt mysig och behaglig åkpåse inför hösten eller vintern. Snygg, tvättbar design och riktigt bra pris.

Hitta bästa pris på Mini Dreams åkpåse mini Pile hos:

4. Nordbjørn Hazey Åkpåse

Bästa billiga åkpåse 2024

Nordbjørn Hazey är bästa billiga åkpåse och passar till höst och vinter. Används med fördel i en liggdel men fungerar även till sittdelar.
Nordbjørn Hazey är en billig bäst i test åkpåse för både nyfödda och äldre barn. Den är inte tunn utan tjock och fordrar för att passa höst och vinter.

Du behöver inte lägga flera tusen kronor på en åkpåse för att få en modell som fungerar bra, är säker och ger hög komfort till barnet. Utan även en variant som denna åkpåse Hazey, från Nordbjørn, kan vara riktigt bra på många sätt. Det framförallt om du vill investera i en funktionell åkpåse till ett bra pris. 

Att vi har valt just Nordbjørn Hazey åkpåse till bästa billiga åkpåse beror främst på att den är utformad av ett material och foder som gör att den står emot både höstens och vinterns vädermässiga påfrestningar. 

Med åkpåsen ser du till att barnet har det varmt och skönt i barnvagnen även då ni vistas utomhus längre stunder. Yttertyget är vatten- och vindavvisande och det mjuka innertyget i pile kombinerat med den isolerande stoppningen av polyester gör detta till ett säkert och pålitligt kort. Huvan längst upp gör att den känns extra ombonad. 

Dessutom är denna Nordbjørn åkpåse universell vilket innebär att den kan användas på alla vagnar. Vid behov kan du enkelt öppna upp hela påsen och ta av överdelen med de två dragkedjorna som finns på vardera sida. Perfekt om det blir varmt eller om du vill få in luft. Allt detta får du för en riktigt billig peng, och dessutom med en snygg, färgglad design. 

Hitta bästa pris på Nordbjørn Hazey Åkpåse hos:

5. Najell åkpåse

Bästa miljövänliga åkpåse 2024

Najell åkpåse är bästa åkpåse för sommar, vår och höst. Den går även att använda vintertid.
Najell åkpåse i rosa färg. Denna åkpåse passar till både babyskydd och liggdelar samt sittdelar på barnvagnen.

Vill du göra en bättre insats för miljön i samband med ditt köp av åkpåse? Då kan Najell åkpåse vara ett passande alternativ för dig. I och med att man här har gjort noggranna val när det kommer till material, för att produkten ska ha en så minimal påverkan på miljön som möjligt, har vi utsett denna till bästa miljövänliga åkpåse på marknaden. 

Utöver att materialet är valt för att vara miljövänligt – fyllningen är tillverkad av återvunnen polyester – finns det ett flertal fördelar med just denna variant. Har du en Najell Sleepcarrier babynest kommer du kunna använda åkpåsen vilket är unikt. Den funkar dock även i alla barnvagnar och kan användas i såväl liggdel som sittdel. 

Tack vare att det finns en dragkedja runt hela påsen är det hur enkelt som helst att öppna upp den för att vädra. Du kan välja om du bara vill öppna upp den en bit eller om du vill dra av överdelen helt – då kan åkpåsen användas som en behaglig sittdyna, vilket ofta passar perfekt i vagnens sittdel. 

Det finns även en dragsko du kan använda, samt knappar att knäppa, om du vill justera åkpåsens öppning och längd. Dragskon medför mer mångsidig och långvarig användning från det att barnet är nyfött tills det att barnet är ett par år gammal. Även det är bra för miljön. Du kan alltså känna dig trygg med att såväl du som ditt barn och miljön trivs med denna åkpåse. 

Hitta bästa pris på Najell åkpåse hos:

6. Bozz åkpåse lammskinn långhårigt

Bästa åkpåse i lammskinn 2024

Bozz är bästa åkpåse med lammskinn och håller barnet varmt under vinter och höst.
Bozz Åkpåse av lammskinn är en varm modell för höst, vår och vinter.

Bozz åkpåse är tillverkad med ett exklusivt lammskinn från Nya Zeeland. Yttermaterialet är vind- och vattenavvisande vilket säkerställer att barnet håller sig torrt, varmt och tryggt där inne oavsett väder utanför. Lammskinnet är extra mjukt och gosigt samtidigt som dess höga kvalité ser till att det andas och reglerar temperaturen enligt barnets behov. 

Vi gillar också att denna åkpåse är utformad med en öppning för fempunktsselen baktill, samt att den har ett antiglid material på baksidan som gör att den ligger tryggt och säkert på sin plats trots att du kör vagnen. 

Med tryckknapparna kan du öppna och stänga påsen upptill, medan dragkedjan i mitten ser till att du snabbt och enkelt kan öppna upp mer rejält till exempel då det blir varmt. Det finns även en dragkedja nere vid fötterna som möjliggör för dig att helt öppna upp påsen för att sen istället använda den som filt, lekmatta eller sittdyna. Mångsidig användning är alltid bra. 

Hitta bästa pris på Bozz åkpåse lammskinn långhårigt hos:

7. Bugaboo Performance åkpåse vinter

Bästa åkpåse för Bugaboo 2024

Bugaboo Performance är en åkpåse för vinter och erbjuder en riktigt snygg design. Detta är bästa åkpåse om du har en Bugaboo barnvagn.
Bugaboo Performance åkpåse för vinter i rosa färg. Detta är en bäst i test åkpåse för Bugaboos vagnar. Används med fördel i liggdelen under kyliga dagar.

För dig som har en Bugaboo vagn finns det ingen mer passande åkpåse än denna modell från Bugaboo själva. Denna är specifikt anpassad för att passa perfekt i alla Bugaboo-vagnarna, som i Bugaboo bee 6 eller Bugaboo Donkey 2. 

Oavsett vilken vagn du har kommer denna åkpåse se till att barnet får en riktigt mysig, mjuk och trygg åktur. Materialet som påsen är tillverkad av är både värmande, vatten- och vindavvisande och riktigt högkvalitativ, samtidigt som det andas och ser till att temperaturen håller sig på lagom nivå. Det finns ingen risk för fukt och svett om du klär barnet rätt.

Blir det extra kallt under vintern kan du utan problem använda denna åkpåse för att hålla barnet varmt och torrt. Det extra lagret av dun som finns i åkpåsens lock och inlägg ger extra värme. 

Huvan längst upp ger också lite extra skydd och värme, vilken du kan justera passformen på med hjälp av dragskon. Vill du kan du välja att ta av locket, som du enkelt lossar genom att öppna dragkedjorna. Detta lock kan du sen använda som extra sittunderlag, eller välja att använda åkpåsens underdel som skön sittdyna i vagnen. 

Vill du inte öppna upp åkpåsen men ändå inte riskera att hela insidan blir smutsig eller förstörd har Bugaboo redan tänkt ut en lösning på problemet. Insidan har nämligen ett extra skydd som ser till att smutsiga skor inte kan skada. Användarmöjligheterna är många och vi kan garantera att ditt barn kommer trivas extra bra i denna fina åkpåse för Bugaboo. 

Hitta bästa pris på Bugaboo Performance åkpåse vinter hos:

Vart går det att köpa åkpåsar?

När du har hittat en lämplig och pålitlig åkpåse för er och det är dags för ett köp så finns det flera återförsäljare att välja mellan som säljer barnvagnstillbehör

Ett bekvämt och bra alternativ är att köpa åkpåsen på nätet. På detta sätt kan du i din egen takt jämföra modeller och priser, och även få möjlighet att få åkpåsen levererad direkt hem, eller till det närmaste utlämningsstället om det passar bättre.

De återförsäljare som vi tycker har det bästa sortimentet och priserna för närvarande på åkpåsar är:

Sammanfattning bästa åkpåse 2024

Det är inte alltid helt lätt att veta vad man ska leta efter då man vill köpa den bästa åkpåsen. På marknaden idag finns det mängder av olika modeller och designs att välja mellan, för alla behov och önskemål. Genom att jämföra olika alternativ och deras egenskaper kan du få en tydligare bild av vad som kan passa bäst för just dig, baserat på dina behov och önskemål.

Vår bäst i test vinnare Elodie Details Wool Tweed kan till exempel passa perfekt för dig som vill ha en riktigt funktionell och lyxig åkpåse som samtidigt är designmässigt snygg och exklusiv. Nordbjørn Hazey kan vara det bästa alternativet av åkpåse för dig som vill komma undan så billigt som möjligt utan att behöva kompensera kvalité och användarvänlighet.

Det finns många anledningar till att det är värt att investera i en bäst i test åkpåse oavsett när, var och hur du vill använda den i barnvagnen. Vi hoppas att du med våra tips och vår vägledning kan hitta den bästa åkpåsen för dig, för många års glädje och användning.

Vi sammanfattar vår topplista över bästa åkpåsar 2024 nedan:

  1. Elodie Details Åkpåse Wool Tweed – Bästa åkpåsen överlag
  2. Voksi Urban Åkpåse – Bästa premium åkpåse
  3. Mini Dreams Åkpåse mini Pile – Bästa mini åkpåse
  4. Nordbjørn Hazey Åkpåse – Bästa billiga åkpåse
  5. Najell Åkpåse – Bästa miljövänliga åkpåse
  6. Bozz Åkpåse lammskinn långhårigt – Bästa åkpåse i lammskinn
  7. Bugaboo Performance Åkpåse vinter – Bästa åkpåse för Bugaboo

Vanliga frågor om åkpåsar

Det viktigaste att tänka på när du ska köpa en åkpåse är att du anpassar valet efter tänkt användning. Det vill säga, beroende på när, var och hur du tänkt använda åkpåsen kommer en viss modell passa bättre.

Där är framförallt miljö, väder och barnvagn eller babyskydd avgörande. Även barnets ålder och storlek är viktigt att ha i åtanke. Åkpåsens storlek, funktioner, foder, material, märke och pris är faktorer du bör jämföra.

En åkpåse är framförallt användbart under de kyligare månaderna. Tack vare åkpåsen säkerställer du att barnet får det varmt, mysigt och bekvämt i vagnen trots att det är kallt ute. Yttertyget håller vind och kyla ute samtidigt som värmen hålls inne. 

Det vill säga, har du lagt ner en sån i vagnen kan du med gott samvete låta barnet åka där i eller till och med vila utomhus en längre stund, självklart under uppsikt.  

Trots att en bebis värms gott av att ligga i en åkpåse är det viktigt att klä dem rätt inför åkturen eller vilostunden. Det är ofta nödvändigt att klä dem i både overall, sockor och vantar, det vill säga innan du sen lägger ner barnet i åkpåsen. Du kan även lägga ner några extra filtar om det är väldigt kallt ute. Se dock till så att bebisen inte svettas och kyls ner.

Något som många ofta tänker fel kring är att åkpåsen i sig måste ha ett väldigt tjockt foder eller vara värmande i sig. Det viktigaste är dock inte värmen påsen ger, utan att den håller ute vind, vatten och kyla. Har du en riktigt väderavvisande åkpåse och klär barnet enligt ”lager på lager” principen kan du få en mycket bra, värmande effekt som kan anpassas vid behov.   

Vi har utsett Elodie Details Åkpåse Wool Tweed till bästa åkpåse 2024. Den är varm, mysig och finns i många fina färger.