Bilbarnstol bäst i test 2024 – Bästa bakåtvända bilstolen

Hitta bästa bilbarnstol i vårt test, som t.ex. denna bebisen ligger i.

Med en bilbarnstol som är bäst i test åker ditt barn både säkrare och mer bekvämt. Men det finns inte en modell som passar för alla, därför har vi i den här artikeln utsett bästa bilbarnstol 2024 i flera olika kategorier, som baseras på en rad olika faktorer.

Du hittar även en gedigen köpguide där vi går igenom saker som är bra att tänka på inför ett köp. Läs om hur man hittar en säker barnbilstol, vad som påverkar hur bekväm den är samt vilka funktioner som är bra att ha. Du hittar även svar på en rad vanliga frågor om bilbarnstolar.

Med det sagt tar vi och dyker ner i vår topplista med 8 st bäst i test bilbarnstolar! 

Översikt bästa bilbarnstolar 2024

1. BeSafe Stretch

BeSafe Stretch är en bilbarnstol bäst i test som erbjuder en fantastisk säkerhet, komfort och flexibilitet. Det är helt klart en av de bästa bakåtvända bilbarnstolarna för 15-36 kg.

Bästa bilbarnstolen överlag

5/5

Hitta bäst pris hos:

2. Axkid One 2

Axkid One 2 är en bäst i test bilstol för barn. Det är en premiummodell som installeras via ISOfix och har hög säkerhet. Kan användas länge.

Bästa premium bilbarnstol

5/5

Hitta bäst pris hos:

3. Britax Römer Safe-Way M

Britax Römer Safe-Way M är den bästa billiga bilbarnstolen enligt oss. Söker du en bilstol i budgetklassen så är detta den optimala modellen.

Bästa billiga bilbarnstol

4.6/5

Hitta bäst pris hos:

4. Axkid Minikid 4

Axkid Minikid 4 är en bakåtvänd bilbarnstol som är en av de modellerna som vi anser är bäst i test. Den har allt man kan tänkas vilja ha hos en bilstol för barn.

Bra val av bilbarnstol

4.7/5

Hitta bäst pris hos:

5. BeSafe iZi Twist

BeSafe iZi Twist är en roterande bilbarnstol som är bäst i test. Den erbjuder en riktigt bra komfort och suverän säkerhet för barnet.

Bästa roterbara bilbarnstol

4.8/5

Hitta bäst pris hos:

6. Britax Römer SWINGFIX M Plus

Britax Römer SWINGFIX M Plus är en bästa vridbara bilbarnstol. Den har ett bra pris och är bakåtvänd för bästa säkerhet.

Bästa roterbara bilbarnstol - Alternativ

4.7/5

Hitta bäst pris hos:

7. Maxi-Cosi Mica Pro Eco

Maxi-Cosi Mica Pro är den mest bekväma bilbarnstolen. Den har en fantastisk kombination av bekväma material och bra teknologier.

Bilbarnstol med hög komfort

4.5/5

Hitta bäst pris hos:

8. BeSafe iZi Modular A RF X1

BeSafe iZi Modular A RF X1 är en prisvärd bilbarnstol som erbjuder mycket värde för pengarna.

Prisvärd ISOfix bilbarnstol

4.5/5

Hitta bäst pris hos:

Köpguide bakåtvända bilbarnstolar

Att välja rätt bilbarnstol kan vara en utmaning, men det är ett av de viktigaste köpen som nya föräldrar gör för sitt barns säkerhet och det är viktigt att läsa på inför sitt val. Med det stora utbudet av bilstolar tillgängliga kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för just ditt barn. 

Denna köpguide är designad för att hjälpa dig genom att peka ut viktiga faktorer att tänka på när du köper en bilbarnstol. Oavsett om det gäller säkerhet, komfort, hållbarhet eller pris, kommer vi att gå igenom varje aspekt i detalj för att underlätta ditt val. 

Så låt oss dyka rakt in och upptäcka vad du behöver veta för att hitta den bästa bilbarnstolen 2024 för ditt barn.

Bilbarnstolens säkerhet

Säkerhet är av största vikt när du väljer en bilbarnstol. Stolen ska uppfylla de senaste säkerhetsstandarderna och vara i-Size-godkänd, vilket innebär att den har genomgått tester för att säkerställa att den erbjuder ett bra skydd. Leta också efter extra säkerhetsfunktioner så som sidokrockskydd och bälte med fempunktssele.

Det finns ett svenskt test av bilbarnstolars säkerhet som har utvecklats av bland annat VTI, NTF och Folksam. Det heter plustestet och är en bra fingervisning för att hitta den säkraste bilbarnstolen. Mer information om det testet kan du hitta längre ner i köpguiden.

Komfort

Ditt barn kommer att tillbringa mycket tid i sin bilbarnstol, så det är viktigt att den är bekväm. Stolen bör ha bra vaddering och ge ordentligt stöd för ditt barns rygg och nacke. Säkerställ också att stolen har möjlighet att justera rygg- och nackstödet, så att bilstolen kan följa barnets längdutveckling. 

En bäst i test bilbarnstol bör även ha möjligheter att justera lutningen, så att det finns möjlighet att både sitta upprätt i stolen eller ligga ner och vila. Det är framförallt fördelaktigt under längre bilturer.

En annan detalj att kolla efter för god komfort är om barnbilstolen har någon form av ventilation för ryggen, genom exempelvis hål eller meshtyg.

Vi utser bästa bilbarnstol i vårt bilstols bäst i test. Hitta passande modeller för massor av olika barn.

Användbarhet

Bilstolen ska vara anpassad efter ditt barns vikt och längd. Olika barnstolar är utformade för olika åldersgrupper, så det är viktigt att välja en modell som är lämplig för ditt barns nuvarande storlek. 

Det är vanligt att bakåtvända bilbarnstolar passar barn som är upp till 4 år och 18-20 kg. Men det finns även bakåtvända bilbarnstolar idag som passar för barn upp till 7 år och som väger mellan 9-25 kg.

Bilbarnstolens montering

En bäst i test bilbarnstol ska vara lätt att installera och justera. En felinstallerad bilbarnstol kan vara farlig, så det är viktigt att stolen kan installeras ordentligt och säkert i ditt fordon. Många bilbarnstolar har även en indikator som visar om stolen är korrekt monterad eller inte.

De två vanligaste installationsmetoderna idag är antingen via bilens bälte eller ISOfix-fästena i bilen. Med ISOfix är det svårare att göra fel och det är därför en säkrare metod. Men är man bara noggrann med bältesinstallationen så är den även säker.

Hållbarhet

Bilbarnstolen bör vara robust och hållbar nog att hålla under flera års användning. Material av hög kvalitet och solida konstruktioner är viktiga faktorer att titta på. Det är också bra om klädseln är avtagbar och tvättbar för enkel rengöring.

Extra funktioner på bilstolen

Vissa barnstolar för bil kommer med extra funktioner som kan göra dem mer bekväma eller praktiska att använda. Detta kan inkludera funktioner som 360-graders rotation, vilket gör det lättare att sätta i och ta ut barnet från stolen.

Andra extrafunktioner som kan vara intressant att kolla efter är att inbyggda dryckeshållare, lekshållare och bältessele som lyfter upp sig själv och håller sig borta när barnet ska lyftas ur och läggas i bilstolen.

Bakåtvända bilbarnstolar bäst i test, massor av bra modeller för barn upp till 4 och 7 år.

Vad innebär plustest för bilbarnstolar?

Plustestet är ett frivilligt säkerhetstest som är specifikt utformat för bilbarnstolar. Det är utvecklat i Sverige och är en av de mest stränga testerna i världen. En bilbarnstol som har klarat plustestet garanterar att barnets huvud och nacke får mycket högt skydd vid en kollision.

För att klara testet är en grundförutsättning att bilbarnstolen är bakåtvänd. Forskning har visat att bakåtvända bilbarnstolar är upp till fem gånger säkrare än de bästa framåtvända bilbarnstolarna, eftersom de ger bättre skydd för huvud, nacke och ryggrad vid en kollision. 

Fokus på kraften vid frontalkollision

Plustestet fokuserar på kraften som uppstår vid en frontalkollision, vilket är den vanligaste och oftast den mest allvarliga typen av olycka. En bilbarnstol som har klarat plustestet har visat att den håller dessa krafter på en nivå som barnets nacke klarar av, vilket minskar risken för en allvarlig skada.

Det är viktigt att notera att plustestet är frivilligt och det är upp till varje tillverkare att be om att få sina modeller testade. Det finns såklart andra tester också, alla bilbarnstolar som säljs inom EU måste nämligen uppfylla minimikraven i standarden ECE R44/04 eller ECE R129 (i-Size), vilka båda inkluderar stora säkerhetstester. Plustestet är dock strängare och ger därmed ett högre säkerhetsskydd.

Provningen för plustestet är utvecklad i ett samarbete mellan VTI, NTF, Folksam, SIS (Swedish Standards Institute), Volvo och företrädare för bilbarnstolstillverkare. Själva testet utförs av VTI, Svenska Statens Väg- och Transportforskningsinstitut. Du kan hitta en lista hos VTI på bilbarnstolar som klarat testet.

Priser på bakåtvända bilbarnstolar

Även om säkerhet och bekvämlighet är högsta prioritet, så är priset en faktor också i ett bäst i test med bilbarnstolar. Priserna på bilstolar varierar mycket beroende på märke, modell och funktioner. 

Tänk på att en högre prislapp inte alltid betyder en bättre barnstol. Många prisvärda modeller uppfyller också höga säkerhetsstandarder och kan vara lika bra eller bättre än dyrare alternativ.

I regel kostar bakåtvända bilbarnstolar mellan 2 000 – 8 000 kr. Många modeller hittar man runt 4 000 – 5 000 kr.

Topplista bästa bilbarnstolar 2024

1. BeSafe Stretch

Bästa bilbarnstolen 2024

BeSafe Stretch är en bilbarnstol bäst i test som erbjuder en fantastisk säkerhet, komfort och flexibilitet. Det är helt klart en av de bästa bakåtvända bilbarnstolarna för 15-36 kg.
BeSafe Stretch är en bäst i test i bilbarnstol som kan användas långt upp i åldrarna. En riktigt bra bilstol för barn som är både bekväm och välbyggd.

BeSafe Stretch är en bilbarnstol som genomsyras av pålitlighet och komfort. Den intelligenta designen med ett justerbart huvudstöd i 10 steg, innebär att stolen kan anpassas efter hur ditt barn växer. Dessutom kan denna bilbarnstol hantera en maxvikt på 36 kg, vilket är mycket imponerande.

Vidare gillar vi att BeSafe Stretch inte kompromissar när det gäller säkerhet. Den har godkänts av det tuffa plustestet, vilket gör den till en av de säkrare modellerna på marknaden. Vidare inkluderas ett sidokollisionsskydd, som absorberar kraften från en kollision från sidan och ger optimalt skydd för barnets mest utsatta kroppsdelar.

För att säkerställa att barnet sitter bekvämt under hela resan, oavsett hur lång den är, så har BeSafe Stretch utrustats med fem olika lutningslägen. Det är särskilt bra om barnet börjar bli trött under bilresan och du vill kunna justera positionen för att somna lättare. Stolen är även designad med ett stort benutrymme – upp till 26 cm, vilket är tillräckligt även för äldre barn.

Trots alla dessa avancerade funktioner så är BeSafe Stretch enkel att installera. Tack vare bältesinstallationen kan du placera stolen vart som helst i bilen. Dessutom möjliggör de indragbara nedre fästremmarna en korrekt och smidig installation.

BeSafe Stretch är den bästa bakåtvända bilbarnstolen för föräldrar som söker en bilstol som kombinerar säkerhet, komfort och flexibilitet på ett utmärkt sätt. Denna bäst i test bilbarnstol kommer att att hålla ditt barn så säkert som möjligt på vägen, samtidigt som den går att använda långt upp i åldrarna.

Hitta bästa pris på BeSafe Stretch hos:

2. Axkid One 2

Bästa premium bilbarnstol 2024

Axkid One 2 är en bäst i test bilstol för barn. Det är en premiummodell som installeras via ISOfix och har hög säkerhet. Kan användas länge.
Den bakåtvända bilbarnstolen Axkid One 2 från sidan. En av de bästa barnstolarna i vårt test.

Det svenska företaget Axkid är kända för sina högkvalitativa bilbarnstolar och modellen One 2 är inget undantag. Tack vare sin unika design som består av härdat aluminium och stål ger den verkligen en känsla av trygghet och säkerhet.

Den kraftfulla konstruktionen bildar en solid ram runt ditt barn, vilket tillsammans med stolens chockabsorberande material skapar ett optimalt skydd vid en eventuell olycka. Stolens sidokrockskydd, ASIP, hjälper även till med ett extra lager av skydd.

Installationen av Axkid One 2 är snabb och okomplicerad. På bilstolen finns en installationsguide med sex steg och själva monteringen klarar man av på så kort tid som 30 sekunder, vilket spar tid när man vill flytta stolen mellan olika bilar.

Vad gäller komforten för barnet så är den av högsta klass. Till att börja med sticker One 2 ut med sitt stora benutrymme, vilket gör den lämplig även för större barn. Vidare är denna bakåtvända bilbarnstol utrustad med Axkids Sleepwell System, som ger möjlighet att justera stolen i 42 olika grader. Det ger en bekväm position oavsett barnets storlek. 

En annan detalj som vi gillar är ventilationshålen i sätet, som gör att barnet inte blir för varmt under resan. 

Sammantaget, om du letar efter en högkvalitativ, säker och bekväm bilbarnstol som kan växa med ditt barn, skulle vi starkt rekommendera Axkid One 2. Denna stol uppfyller inte bara de högsta säkerhetsstandarderna, men erbjuder också en mängd olika funktioner för ökad komfort och användarvänlighet

Hitta bästa pris på Axkid One 2 hos:

3. Britax Römer Safe-Way M

Bästa billiga bilbarnstol 2024

Britax Römer Safe-Way M är den bästa billiga bilbarnstolen enligt oss. Söker du en bilstol i budgetklassen så är detta den optimala modellen.
Britax Römer Safe-Way M är en bra budget bilbarnstol som erbjuder hög säkerhet och god komfort. Den placerar sig högt i vårt test.

Safe-Way M från Britax är vårt val av bästa billiga bilbarnstol. Det är välbyggd modell som kan användas länge av ett barn, från 3 månader och upp till cirka 7 år, beroende barnets längd och vikt.

Bilstolens säkerhet är mycket bra då den bland annat klarat av det tuffa testet hos Statens väg- och transportforskningsinstitut som kallas plustestet. Vidare är stolen även utrustad med ett sidokrockskydd, som består av vadderade sidovingar och som agerar extra skydd om en sidokrock skulle ske. 

Installationen sköts snabbt och enkelt och det finns bland annat en indikator på stödbenen som säkerställer att en korrekt installations har utförts. Värt att nämna också är att Safe-Way M är en bra bilbarnstol även för mindre bilar, då det finns gott om benutrymme för barnet.  

En detalj vi gillar extra mycket är det justerbara huvudstödet och selen. Dessa anpassningsbara egenskaper gör det möjligt att få barnet så bekvämt som möjligt.

Stolen kommer även en spädbarninsats, som gör att det lilla barnet kan få en bekväm och skyddat position. Detta går sedan att ta bort när barnet blivit större och växt sig till ca 87 cm. Klädsel på stolen är även avtagbar, vilket underlättar rengöring.

Sammanfattningsvis så levererar Britax Römer Safe-Way M inte bara på säkerhetsfronten, men också när det gäller komfort och användarvänlighet. Vi rekommenderar den starkt till alla föräldrar som söker en bra och billig bilbarnstol.

Hitta bästa pris på Britax Römer Safe-Way M hos:

4. Axkid Minikid 4

Bra val av bilbarnstol 2024

Axkid Minikid 4 är en bakåtvänd bilbarnstol som är en av de modellerna som vi anser är bäst i test. Den har allt man kan tänkas vilja ha hos en bilstol för barn.
Axkid Minikid 4 är en bäst i test bilbarnstol som har en riktigt snygg design. Det är ett svenskt märke som håller hög kvalité rakt igenom.

Axkid Minikid 4 är en riktigt bra bilbarnstol som passar er som söker efter en flexibel bilbarnstol som kan användas länge. Till att börja med är installationen och monteringen av bilstolen enkel tack vare förankringsbandet som spänner sig själv och det justerbara stödbenet som ger stolen stabilitet. 

Vidare erbjuder Minikid 4 en hög säkerhet, då det bland annat har klarat det tuffa plustestet som ställer höga säkerhetskrav. Bilbarnstolen är även utrustad med ASIP (Axkid Side Impact Protection), som är ett extra sidokrockskydd. ASIP kan flyttas och används på den sidan som är ut mot bildörren, väljer ni att montera stolen i mitten kan den tas bort.

Stolens komfort är en annan stark punkt där vi bland annat gillar nackstödet, som kan låsas i hela 14 (!) olika positioner, vilket möjliggör att barnet kan åka bakåtvänt längre. Minikid 4 har flera lutningslägen på stolen och en dyna som är anpassad för att även passa de minsta passagerarna. 

En trevlig detalj är att klädseln på stolen enkelt går att ta av för att kunna tvättas och rengöras. Värt att notera är också att den här bilbarnstolen finns i många olika färger att välja på, perfekt för att matcha bilen. 

Hitta bästa pris på Axkid Minikid 4 hos:

5. BeSafe iZi Twist

Bästa roterbara bilbarnstol 2024

BeSafe iZi Twist är en roterande bilbarnstol som är bäst i test. Den erbjuder en riktigt bra komfort och suverän säkerhet för barnet.
BeSafe iZi Twist är en roterbar bilbarnstol som är bäst i test. Med denna modellen skonar du din rygg när du slipper häva i barnet och bara kan vrida bilstolen och lägga i.

BeSafe iZi Twist är vårt val av bästa roterande bilbarnstol, med denna vridbara bilstol kommer iläggningen av barnet vara bekvämare, samtidigt som din rygg kommer att tacka dig när du slipper vrida och häva dig för att lägga i barnet.

Den här modellen är alltså vändbar 90 grader åt varje sida och en detalj som vi gillar extra mycket är deras funktion Magnetic Belt Assistants. Denna ser till att bältet hålls åt sidan med hjälp av magnetiskt fäste, så du slipper försöka putta bort det. 

Förutom en roterbar funktion så har BeSafe iZi Twist ett riktig bra säkerhetstänk. Det har bland annat klarat det tuffa plustestet och fått högst betyget “Very Good” i det oberoende testet ADAC/Stiftung Warentest. Vidare finns dubbla lager av sidokrockskydd, som minskar belastning på barnet ordentligt en kollisionen.

När det kommer till bekvämlighet så är iZi Twist är högsta klass. Stolen är utrustad med BeSafe Two-Fit Cushions, som ger extra stabilitet och stöd under barnets första månader i stolen. Dessutom kan huvudskyddet justeras i sex steg och stolen erbjuder fyra lutningslägen som kan justeras under färden. Ventilationssystemet i ryggstödet ger en bra luftgenomströmning, vilket säkerställer att barnet inte blir för varmt.

En annan användbar funktion är Universal Level-technology, som ger en optimal sittvinkel för barnet oavsett bilmodell eller sätets lutning. Detta, tillsammans med färg- och ljudindikatorer som signalerar när installationen är korrekt, gör installationen till en smidig process.

Sammantaget är BeSafe iZi Twist bäst i test bland vridbara bilbarnstolar tack vare sin höga säkerhetsnivå och bekväma komfort för både föräldern och barnet.

Hitta bästa pris på BeSafe iZi Twist hos:

6. Britax Römer SWINGFIX M Plus

Bästa roterbara bilbarnstol 2024 - Alternativ

Britax Römer SWINGFIX M Plus är en bästa vridbara bilbarnstol. Den har ett bra pris och är bakåtvänd för bästa säkerhet.
Britax Römer SWINGFIX M Plus är en roterande bilbarnstol som är bakåtvänd och bäst i test. Med denna modellen får både förälder och barnet en bra komfort.

Britax Römer SWINGFIX M Plus är en av de bästa vridbara bilbarnstolarna och är ett lite billigare alternativ till BeSafe iZi Twist ovan. Det är en välgjord modell som passar för barn upp till 4 år och max 20 kg.

Monteringen av Swingfix M Plus är väldigt enkel tack vare de inbyggda ISOfix-anslutningarna och ett justerbart stödben. Detta stödbenet ger extra skydd genom att minska den framåtriktade kraft som barnet utsätts för vid en eventuell kollision.

Tittar vi på den roterbara funktionen så är den 90 grader åt varje håll och gör iläggningen av barnet mycket smidigt. Det är bara att trycka på en knapp, rotera, spänna fast barnet och rotera tillbaka.

När barnet sitter på plats kommer det att vara mycket bekväm i SWINGFIX M Plus. Med fem olika lutningslägen, kan stolen anpassas för att tillgodose barnets behov, oavsett om det är dags för en tupplur eller bara att njuta av utsikten. Vidare kan det vadderade huvudstödet och fempunktsbältet justeras med bara en hand, vilket gör det enkelt att anpassa dem till ditt barns längd.

När det gäller säkerhetsperspektivet så har den vändbara bilbarnstolen klarar det tuffa testet som kallas plustestet. Det finns även tilltagna sidokrockskydd, som blir en skyddande barriär vid en eventuell kollision från sidan. 

Hitta bästa pris på Britax Römer SWINGFIX M Plus hos:

7. Maxi-Cosi Mica Pro Eco

Bilbarnstol med hög komfort 2024

Maxi-Cosi Mica Pro är den mest bekväma bilbarnstolen. Den har en fantastisk kombination av bekväma material och bra teknologier.
Maxi-Cosi Mica Pro är bästa bilbarnstol i komfortklassen enligt oss. Den är bakåtvänd och kan användas upp till 4 år.

Maxi-Cosi Mica Pro Eco erbjuder en fantastisk komfort för ditt barn och man märker att det har prioriterats vid designen av bilstolen. Till att börja med är sitsen extra vadderad och ryggen kommer med ett andingsbart meshtyg. Vidare finns ClimaFlow-teknologin, som är ett specialdesignat mönster och skummaterial, som ger barnet en behaglig temparatur i stolen.

Värt att notera är också att tygerna i stolen är gjorda 100% återvunnet material, i det här fallet 19 PET-flaskor. Klädseln kan även tas av enkelt och tvättas vid behov. 

Maxi-Cosi Mica Pro Eco är inte bara bekväm för barnet, utan även för dig som förälder. Detta tack vare att den har möjlighet att rotera 360 grader, vilket underlättar ordentligt när man ska lägga i barnet i stolen. En annan smart funktion är att axelremmarna lyfter upp sig själva när du knäpper upp dem, så slipper man att de är i vägen och krånglar.

Installationen av Mica Pro är också enkel och smidig. Med ISOfix och tillhörande stödben blir monteringen robust och enkel, det finns dessutom en indikator som visar grönt för korrekt installation och rött för inkorrekt. Med det medföljande spädbarnsinlägget så kan stolen även användas från nyfödda upp till 4 år, så slipper man köpa både det bästa babyskyddet och en bra bilbarnstol.

Tittar vi på säkerheten så har Maxi-Cosi Mica Pro Eco en tilltagen konstruktion med en stark ram som skyddar bra. Det finns även en inbyggd teknologi som kallas G-CELL, vilket är ett extra skydd vid en eventuell sidokollision, där barnet är som mest utsatt.

Sammantaget tillhör Maxi-Cosi Mica Pro helt klart kategorin bästa bakåtvända bilbarnstol, då det är en barnstol som är både lätt att montera, har bra säkerhet och erbjuder föräldrar och barn en hög komfort.

Hitta bästa pris på Maxi-Cosi Mica Pro Eco hos:

8. BeSafe iZi Modular RF X1

Prisvärd ISOfix bilbarnstol

BeSafe iZi Modular A RF X1 är en prisvärd bilbarnstol som erbjuder mycket värde för pengarna.
BeSafe iZi Modular RF X1 är en av de bilbarnstolarna som vi tycker är mest prisvärd. Vårt test visar att den utmärkt för sin prislapp och har många fina funktioner och en hög säkerhet.

Söker du efter en prisvärd bilbarnstol med ISOfix så är BeSafe iZi  iZi Modular RF X1 en bilstol att räkna med. Till att börja med så är säkerheten av toppklass då den bland annat klarat det tuffa testet för bilbarnstolar som kallas plustestet. 

Vidare finns ett förstärkt sidokrockskydd kallat SIP+ (Side Impact Protection), som man fäster på sidan av stolen närmast dörren. Dessutom är frontbygeln konstruerad på ett sätt som låser fast stolen vid installation, vilket ger en bra stabilitet.

En detalj vi gillar extra mycket med BeSafe iZi Modular RF X1 är att bältet kan hängas åt sidan med hjälp av magneter, på så vis är det enklare att både ta ur och sätta i barnet i bilstolen.

Vi uppskattar också att huvud- och nackskyddet kan justeras i höjd med bara ett enhandsgrepp, så att det kan följa barnets längd upp till 4 år. Det finns även möjlighet att luta stolen i fyra olika positioner. Vidare finns även ventilation i ryggstödet som håller nere barnets temperatur under varmare dagar.

Sammanfattningsvis skulle vi starkt rekommendera BeSafe iZi Modular RF X1 till alla föräldrar som söker en prisvärd bakåtvänd bilbarnstol med ISOfix. Den är säker, bekväm och lätt att använda, vilket gör den till ett utmärkt val.

Hitta bästa pris på BeSafe iZi Modular RF X1 hos:

Innan du går